woensdag 8 augustus 2012

Coming Soon: Weleda, Color riches Les ombres, Garnier


Vandaag heb ik heel wat nieuws voor jullie vanuit beautyland 


Het heerlijke merk Weleda komt met een nieuwe gezichtsverzorgingslijn voor de gevoelige huidjes. Amandel Verzachtende Gezichtsverzorging op basis van biologische zoete amandelolie en pruimenpitolie herstelt de balans, verhoogt de weerstand van de huid en maakt haar weer soepel en zacht. 

de verzachtende gezichtscrème, de verzachtende reinigingsmelk, de verzachtende gezichtscrème light & de  verzachtende gezichtsolie
Het gamma bestaat uit 4 producten:

De Amandel Verzachtende Reinigingsmelk die de huid op een zeer zachte manier reinigt, waarbij haar natuurlijke vochtbalans wordt gerespecteerd. (100ml: 8.95€)

De amandel Verzachtende Gezichtsolie is een lichte olie met aangename textuur die kan worden gebruikt als intensieve, aanvullende verzorging tijdens de nachts of als kuur. De olie maakt de huid weer zacht en soepel, en versterkt de natuurlijke barrièrefunctie. ( flacon 50 ml: 14.55€)

De amandel Verzachtende Gezichtscrème Light voor de gemengde huid brengt het vochtgehalte van de huid in balans. Ze beschermt tegen invloeden van buitenaf, zodat de huid de kans heeft om haar natuurlijk evenwicht te herstellen. Geschikt als dag- en nachtcrème. ( tube 30 ml: 13.20€)

De amandel Verzachtende Gezichtscrème is de iets rijkere variant van de Verzachtende Gezichtscrème Light, ideaal voor de drogere huid.( tube 30 ml: 13.20€)Na de color riche le vernis (nagellak) komt L'oréal nu ook met Color riche les ombres. Mooie goud/zwarte doosjes met 4 kleurtjes oogschaduw in.

L'oréal zorgde voor ieder wat wils. er is een smoky collectie voor de verfijndere avondjes uit, een luminous collectie die je blik doet schitteren en een shocking collectie met kleurtjes die iedereen doen opkijken.

Met deze collecties in huis ben je je eigen make-up artist!!

De color riche les ombres collecties zijn vanaf augustus verkrijgbaar voor 13.99€

Als er 1 product is wat ik echt "ontdekt" heb, is het wel droogshampoo. Ik gebruik vooral de droogshampoo van Battiste maar Oh boy wat lijkt die nieuwe droogshampoo van Garnier ultra doux mij wel het proberen waard ! Extra pluspunt ; een heerlijk frisse citrusgeur ! Hebben..NU!!! :)

als aanvulling op de droogshampoo ontwikkelde Garnier de shampoo met zachte klei  en cedercitroen.
Zachte klei staat bekend om zijn absorberende eigenschappen en reguleert  de overtollige talgproductie.
Cedercitroen staat bekend om zijn zuiverende en verfrissende werking. Hij zorgt ook voor een fris en subtiel parfum.

Welke producten staan op je verlanglijstje? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten