zaterdag 4 augustus 2012

M.A.C. @ Pukkelpop


Van 16 tot en met 18 augustus kan je weer terecht op de pukkelpop weide in Kiewit bij hasselt voor het driedaagse muziekfestival. Zelf ben ik geen festivalganger en doen zo een evenementen mij alleen maar denken aan ongewassen haren, stinkende oksels en geen make-up.... Maar daar heeft het geweldige cosmeticamerk M.A.C iets op gevonden. Zij zijn erbij !!!
Pukkelpopfestivalgangers kunnen zich  in de watten laten leggen in het Salon Fou. Dat schoonheidssalon wordt op de festivalweide opgezet door het prestigieuze make-upmerk MAC.
In het salon kan je terecht voor schoonheidstips, trucjes en technieken of voor een speciale Pukkelpop make-over. De make-upartiesten van het merk ontwikkelden speciaal voor het festival enkele nieuwe toplooks voor vrouwen.

 Ze lieten zich daarbij vooral inspireren door de line-up en de atmosfeer van het festival. "Kom langs en krijg de perfecte look om uit de bol te gaan op je favoriete band", is het motto van het salon.

Come join the festival summer with M.A.C
Ga jij naar Pukkepop en maak je dan een stop in het Salon Fou? 

1 opmerking:

  1. oh niets is minder waar hoor. ik ben ook geen zo'n festivalmaniak, maar ben wel naar tomorrowland geweest. én ik was totally in style én met make up op! En niet te vergeten, radio modern (google maar es ;-)
    was daar ook, en zij maakten de bezoekers op in de stijl van de jaren '50. super initiatief :-))

    BeantwoordenVerwijderen