zondag 1 juli 2012

All time favorites

Het leek mij wel eens leuk om in plaats van enkel de favoriete producten van een bepaalde maand mijn all time favorites te laten zien. dus de producten die ik al veel langer in gebruik heb en nog steeds geweldig vind.

eerst en vooral mijn echt absoluut favoriete m-parfum Ultraviolet van Paco Rabanne. In mijn post over mijn parfumstash. Heerlijke viooltjesgeur ! Love it !
Dan mijn foundation primer van Gosh. Deze primer doet gewoon zijn werk, meer hoef ik er niet over te zeggen. :)
Foundation blijft mooier zitten en heeft een goede basis, super dus !
De diaderminde oogreinigingslotion zagen jullie al in mijn opgemaakt filmpje. Deze zachte oogreinigingslotion irriteert mijn ogen niet en werkt vrij zuinig.
De MAC FIX+...deze spray ik elke dag wel even over mijn make-up. Het haalt het "poederige" effect weg.
Ik heb echt een sh*tload aan deodorant maar toch grijp ik echt altijd aar de Nivea dry comfort. Deze zagen jullie ook al voorbijkomen in een apart artikel.
Het zwarte doosje is jullie waarschijnlijk alom bekend... de Lemony flutter van Lush, heerlijk spul voor mijn nagelriemen en op allerlei droge plekjes.
Als laatste de 2 body butters van The Body Shop. het is niet zo dat deze 2 mijn favorieten zijn, ik ben gewoon echt fan van alle bodybutters en bodyscrubs. Ik heb niet echt een voorkeur voor geur.

Hebben jullie bepaalde producten die je blijft kopen en gebruiken?

1 opmerking:

  1. Naar de fix+ van mac ben ik ook al enkele maanden erg benieuwd!
    Het poederige effect is inderdaad niet zo flaterend.

    Liefs,
    Evelyne Colourblogs

    BeantwoordenVerwijderen