zaterdag 28 juli 2012

Philosophy - Hope in Jar


Sinds een aantal maanden is het geweldige merk philosophy verkrijgbaar in verschillende filialen van ICI PARIS XL. In een eerdere blogpost konden jullie mijn bevindingen van de Purity al lezen. vandaag test ik voor jullie de Hope in a Jar crème. Veel celebrities waaronder Oprah zweren bij dit goedje. Vanaf nu ik ook? De verpakkingen van Philosophy vind ik geweldig. Gewoon strak zonder al teveel tralala.. Eenvoud siert.. :o) 
De tekstjes die erop staan vind ik ook altijd erg leuk. Op het potje van hope in a jar staat bv. " Where there is hope there can be faith, where there is faith miracles can occur. "

Het enige nadeel aan deze verpakking vind ik het potje, het is niet erg hygiënisch, een pompflacon was eens zo goed geweest! 


Het voelt aan op mijn huid zoals het eruit ziet, lekker zacht ! Het lijkt net een toefje slagroom :) 
Net zoals bij de Purity vind ik de geur niet heel aangenaam. Gelukkig blijft hij niet hangen maar daar is volgens mij toch ruimte voor verbetering.. Het ruikt erg medicinaal. 

Werkt het? Hell Yes ! Ik heb een heel onrustige, gemengde huid. regelmatig heb ik last van droge plekjes langs mijn neusvleugels en puistjes op mijn kin. Sinds ik de Purity reiniger en Hope in a jar gebruik zie ik echt een enorme verbetering in mijn huid. 
Mijn huid is rustiger en heeft minder last van onzuiverheden. 

Hope in a Jar is verkijgbaar in sommige filialen van ICI PARIS XL voor 37€ 

4 opmerkingen:

 1. Leuke revieuw!!
  xx

  check ook onze blog: fashionsectionblog.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, klinkt zo goed! Ik ben ook fan van Philosphy, jammer dat ze toch nog moeilijk te vinden zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh jammer ! in mijn stad is het gewoon bij de ici paris verkrijgbaar.

   Verwijderen