vrijdag 22 juni 2012

Bourjois So Laque!

Ook al merken we er nog niet veel van..De zomer is officieel begonnen ! Wanneer ik denk aan de zomer denk ik aan blote voetjes ! Na het voetbadje van gisteren is het nu tijd om de teennagels te voorzien van een mooi kleurtje ! Deze kleur van Bourjois vind ik hier perfect voor !
Op mijn vingernagels is geen kleur me te wild of ik draag hem wel, maar aan mijn voeten hou ik het het liefst een beetje veilig. Ik heb eigenlijk echt ALTIJD met rode nagellak op mijn teentjes rondgelopen en vond het nu wel eens tijd voor iets anders.
een donkere kleur vind ik altijd zo mooi staan, zelfs in de zomer. Ze doen je voeten nog bruiner lijken.

Maar de zoektocht naar dat perfecte donkere tintje was blijkbaar niet zo simpel.. Uiteindelijk heb ik het lakje gevonden bij bourjois.. De kleur Dangereusement rouge is exact was ik zocht.


Ik laat mijn voeten niet zo graag zien op foto dus ik heb mijn vingernagels er even mee gelakt om jullie een idee te geven. de kleur is een mix van rood-bruin met een vleugje paars in. vind hem echt ideaal voor op mijn teennagels. 
Dus..Zon ..come out come out wherever you are !!! :)

Wat vinden jullie? Welke kleur dragen jullie liefst op je teennagels? 

1 opmerking:

  1. Mooi kleurtje! Zelf draag ik graag turquoise/fuchsia lakjes op mijn tenen. Momenteel een mooie zeegroene New Delhi van WIC Herôme.

    BeantwoordenVerwijderen