vrijdag 22 juni 2012

Kruidvat voetbadbruistabletten


Onze voeten zijn hebben het niet altijd gemakkelijk. Ze brengen ons overal naartoe en in de winter zitten ze in warme, dichte schoenen. Met de zomer in zicht is het dus een ideaal moment om onze voetjes wat extra aandacht te geven. een voetbad met de bruistabletten van het kruidvat is daar ideaal voor. 
een voetbadje werkt niet alleen ontspannend, maar net zoals we onze handen verzorgen met een manicure is het ook goed om onze voeten nu en dan eens onder handen te nemen. door ze eerst in een voetbadje te doen, worden je voeten zachter waardoor je gemakkelijker eelt kan verwijderen en je teennagels kan bijknippen.

Deze badbruistabletten van kruidvat bevatten etherische oliën van Salie, pepermunt, tijm en menthol. deze combinatie werkt als een soort deodorant voor je voeten en bieden dus een optimale verzorging. 

edit: blijkbaar is de verpakking nieuw en zijn het rozige doosjes geworden ! 
Je lost 1 bruistabletje op in warm water en laat je voetjes 10-15 min baden. Nadien kan je eventueel eelt verwijderen met een puimsteen om ze daarna lekker in te smeren met een voetencrème. Poezelige voetjes gegarandeerd ! 
alle bruistabletjes zijn apart verpakt.


De voetbadbruistabletten zijn verkrijgbaar bij kruidvat, elk doosje bevat 10 stuks en kost ongeveer 2€.

Doen jullie vaak een voetbadje?


1 opmerking:

  1. heeeerlijk! het ruikt lekker maar niet zo sterk zodat het op je ogen trekt.

    BeantwoordenVerwijderen