dinsdag 19 juni 2012

Budget tip : Schuimende reinigingsdoekjes Action

Je make-up van je gezicht halen is een absolute must ! Maar helaas wel een must waartegen vele van ons zondigen, myself included !
Soms heb ik echt gewoon zin om rechtstreeks mijn bed in te duiken en niet om mijn hele avond routine nog te doorlopen.
dan zijn deze doekjes een echte redding !
Deze doekjes zijn net iets anders dan de gewone reinigingsdoekjes. Deze worden namelijk door water geactiveerd. Ik vond dit wel interessant en besloot ze mee te nemen. Deze doekjes komen van de action dus als het al een miskoop zou zijn, was het alvast geen dure !

Dit is wat er op de verpakking zelf staat:" Onyx schuimende reinigingsdoekjes kunnen worden gebruikt in plaats van uw normale reinigingsroutine, inclusief make)up remover, reinigingsmelk, tonic en scrubcrème. Verwijderen moeiteloos vuil, vet en make-up, zelfs mascara. Verwijderen zorgvuldig oude huidcellen en voeden de huid, waardoor ze verder gaan dan de basis reiniging. Wanneer ze worden geactiveerd met water, veranderen deze unieke doekjes met een extra zachte textuur in met voedingsstoffen verrijkte reinigingsdoekjes. elk doekje bevat het Dynamic essential nutrients complex. dit bevat: pro vitamine B5 en vitamine E, kamille extract. Hypoallergeen, dermatologisch getest, PH neutraal"

Wauw, dat zijn heel wat beloften..Benieuwd of deze ook waargemaakt worden.

Wanneer je het doekje nat maakt en goed over elkaar wrijft ontstaat inderdaad wat schuim. Wat me dadelijk opvalt is de zachte geur, deze is zeer aangenaam.


Ik heb het doekje wel niet op mijn ogen gebruikt, dat durfde ik toch niet helemaal. Maar op mijn gezicht doet hij zeker wel zijn werk.

Mijn huid voelt fris en schoon aan. Hoewel ik niets heb gemerkt van het scrubgedeelte vind ik deze doekjes zeker de moeite waard.

Het liefst reinig ik mijn huid volgens mijn dagelijkse gewoonte maar wanneer ik absoluut geen zin heb en het even snel mag gaan zijn deze doekjes een prima alternatief.

In elke verpakking zitten 30 doekjes en ze zijn verkrijgbaar bij de action filialen.

Kennen jullie deze doekjes al? 

6 opmerkingen:

 1. Ja, ik kende deze doekjes al wel. En heb ze zelf ook is een keer geprobeerd. Vond het zelf prima doekjes. Niet heel erg speciaal. :) Leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze kende ik nog niet maar klinkt goed voor 'even snel' :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik snap helemaal wat je bedoeld! Dat gevoel heb ik elke avond, maar ja het moet maar! Ik ken deze doekjes nog niet, maar het lijkt me wel wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende deze doekjes nog niet, maar ze lijken me wel fijn!
  Leuke blog heb je trouwens:)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een goede tip! Altijd handig om mee te nemen op vakantie zo'n doekjes!

  BeantwoordenVerwijderen