woensdag 6 juni 2012

Op = Op

In deze rubriek wil ik regelmatig laten zien welke producten ik opgebruikt.
vandaag heb ik niet alleen opgemaakte producten maar ook een aantal producten die ik wegdoe omdat ik ze simpelweg niet gebruik of omdat ze slecht geworden zijn.

Opgebruikte producten

Van links naar rechts :

Hema creamy handzeep : Gewoon een prima handzeep. Er zit best wel veel in deze verpakking, 500 ml.  zeker een goede dagelijkse handzeep. Ik was heeeel vaak mijn handen en heb nooit het gevoel gehad dat de zeep mijn handen droger maakt. Pluspunt !!

TBS banana shampoo & conditioner: Ik heb deze ooit in de sale gekocht omdat ik op een Amerikaanse blog gezien had dat deze combinatie haren superzacht zou maken..helaas bij mij geen groot wonder . Ik zou hem misschien wel opnieuw in de sale kopen voor de geur. lekkere bananengeur in de douche maar eens mijn haar droog is ruik je dit niet meer. Je loopt er dus echt niet bij als een wandelende banaan :o)

staaltje Neutral bodymilk: Neutral is een merk dat geen kleurstoffen & geen parfum bevat en PH neutraal is. De bodylotion smeert goed uit en trekt vrij snel in. Een aanradertje voor mensen met een gevoelige huid.

Nagellakremover pads: deze komen van de action, helaas een flop ! er zit volgens mij veel te veel remover op de pads en ze werken niet echt goed. Niet voor herhaling vatbaar. (ze worden verkocht per 2 doosjes)

Poriënstrips: ook deze zijn van de action en dit is dan weer een toppertje ! Doet zijn werk prima !

Voor de prullebak...
Hier ga ik niet teveel woorden aan vuil maken. deze producten worden gewoon echt niet gebruik. 
Van links naar rechts : Rituals bodymilk, foundation van Yves rocher, staaltjes die al eeuwen oud zijn, matte lipstain van Bobbi Brown ( zooo niet mijn kleur !! ) en een oogschaduwtje van Catrice. 

1 opmerking: